Обосновани Футболни Прогнози

Пуща Неполомице - Видзев Лодз

11 Декември 2023 - 20:00
Пуща Неполомице
Видзев Лодз
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе двубоя от поредния кръг на сезона в Полша в Екстракласа между съставите на Пуща Неполомице и Видзев Лодз.

Факти и статистика за предстоящия мач:

Пуща Неполомице

Домакините от Пуща Неполомице са 16-ти във временното класиране с 16 точки, натрупани след 4 победи, 4 равенства и 8 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 16 срещи имат отрицателна голова разлика 20-31. Като домакин отборът на Пуща Неполомице има 8 срещи досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 10-11.

В предишните си 6 официални двубоя в Екстракласа футболистите на Пуща Неполомице са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са разписали в противниковата мрежа 9 попадения и са получили 13 попадения от противниковите тимове.

Видзев Лодз

Отборът на гостите от Видзев Лодз е 11-ти в таблицата със събрани 22 точки, събрани след 6 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 срещи е реализирал 21 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 24 попадения в своята мрежа. Като гост отборът е играл 9 двубоя досега, в които е записал 1 победа, 4 равенства и 4 загуби, отбелязал е 12 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 15 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Екстракласа отборът на Видзев Лодз има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 7 гола и са им вкарали 8 попадения.

Пуща Неполомице - Видзев Лодз - директни двубои

В предишният двубой между двата противника, Пуща Неполомице няма спечелена нито една победа, а отбора на Видзев Лодз има спечеленa 1 победа.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Пуща Неполомице е в серия от 2 успеха в шампионата, а на собствения си стадион има успех в последната си среща.

Тимът на гостите от Видзев Лодз има неуспех в предишната си среща в първенството на Полша, а на чужд терен постигна победа в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.