Обосновани Футболни Прогнози

Грьонинген - Йънг ПСВ

18 Септември 2023 - 21:00
Грьонинген
Йънг ПСВ
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
4 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболната среща между тимовете на Грьонинген и Йънг ПСВ от 6-ия кръг на футболния шампионат в Ерсте Дивизи на Нидерландия.

Но нека да разгледаме статистиката за днешния двубой:

Грьонинген

Зелено-бялата армия заемат 8-ма позиция във временното подреждане с актив от 7 точки, от 2 победи, 1 равенство и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните 5 срещи имат голова разлика 6-3. Като домакин съставът е изиграл 3 мача, в които има една победа, 1 равенство и 1 загуба, отбелязал е 4 попадения във вратата на гостуващите тимове и е позволил да му вкарат 2 гола в мрежата си.

В последните си 5 изиграни двубоя в първенството играчите на Грьонинген са постигнали 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са разписали в вратата на противниците си 6 попадения и са получили 3 гола от футболистите на своите противници.

Йънг ПСВ

Гостуващият отбор на Йънг ПСВ е 5-ти в класирането с актив от 9 точки, след 3 победи и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 5 срещи е реализирал 7 попадения в противниковата врата и е инкасирал 9 попадения в своята мрежа. Навън съставът е играл 2 мача до момента, в които е записал една победа и 1 загуба, вкарал е 3 попадения в противниковата врата и е получил 5 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Йънг ПСВ има записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 8-10.

Грьонинген - Йънг ПСВ - преки срещи

.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на Грьонинген има неуспех в последната си среща в Нидерландия, а на собствения си терен има неуспех в предишната си среща.

Съставът на гостите допусна неуспех в последния си мач в първенството, а на чужд терен постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.