Обосновани Футболни Прогнози

Мидтиланд - Орхус

3 Септември 2023 - 21:00
Мидтиланд
Орхус
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между футболните тимове на Мидтиланд и Орхус от поредния кръг на шампионата в Суперлига на Дания. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите футболисти срещу футболистите на Орхус.

Факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Мидтиланд

Играчите на отбора домакин се намират на 6-та позиция в класирането с общ сбор от 9 точки, след 3 победи и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 6 двубоя са успели да отбележат 6 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 9 гола в мрежата си. На собствения си терен Вълците е изиграл 3 двубоя, в които има 2 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 3-1.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Мидтиланд е постигнал 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 6-9.

Орхус

Гостуващият състав на Орхус се намира на 4-та позиция във временното класиране с 11 точки, записани след 3 победи, 2 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните 6 мача има положителна голова разлика 8-6. Навън тимът е играл 2 двубоя, в които има една победа, едно равенство и нито една загуба навън, при обща голова разлика 3-1.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на GF са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 8 вкарани и 6 получени гола.

Мидтиланд - Орхус - директни мачове

В предишните 5 срещи между двата противника, Мидтиланд има записани 2 победи, а отбора на Орхус има постигнати 3 победи, при обща голова разлика 5-6. В предишните 2 срещи пред своите фенове с Орхус, футболистите на Мидтиланд са постигнали една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Мидтиланд е с 2 загуби в Дания, а при домакинствата си има неуспех в последния си двубой.

Съставът на Орхус има успех в последния кръг в първенството на Дания, а далеч от дома записа реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.