Обосновани Футболни Прогнози

Будайя Клуб - Ал Мухарак

23 Декември 2021 - 19:05
Будайя Клуб
Ал Мухарак
Прогноза: 2
Коефициент: 1.61
1 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам сблъсъка от 8-ия кръг на първенството в Бахрейн в Висша Лига между съставите на Будайя Клуб и Ал Мухарак. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу Ал Мухарак.

Информацията за предстоящата среща:

Будайя Клуб

Играчите на Будайя Клуб са 9-ти в класирането с актив от 4 точки, натрупани след една победа, едно равенство и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 6 срещи имат голова разлика 4-8. Като домакин съставът е играл 1 двубой досега, в който има една загуба, при голова разлика 1-2.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Будайя Клуб има в актива си една победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 8 гола.

Ал Мухарак

Съставът на гостите от Ал Мухарак е 6-ти в таблицата с временното подреждане с 7 точки, събрани след 2 победи, едно равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните 5 мача е реализирал 8 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 4 попадения в мрежата си. Навън съставът е изиграл 1 двубой до момента, в който е записал 1 победа, реализирал е 2 гола във вратата на своите домакини и все още не е инкасирал нито един гол в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Ал Мухарак имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са отбелязали 11 попадения и са инкасирали 5 гола.

Будайя Клуб - Ал Мухарак - директни мачове

В предишните 4 изиграни мача между двата състава, отборът на Будайя Клуб има записани 2 победи, отбора на Ал Мухарак е записал една победа, а в една среща двата отбора не са съумели да се победят, при обща голова разлика 5-6. В предишните 2 мача пред своите фенове с отбора на Ал Мухарак, играчите на Будайя Клуб имат една победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Будайя Клуб е с 2 поредни поражения в шампионата, а у дома има поражение в последния си двубой.

Съставът на Ал Мухарак е в серия от 2 успеха в шампионата на Бахрейн, а на чужд терен постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.61 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.