Обосновани Футболни Прогнози

Беершот - Остенде

18 Декември 2021 - 17:15
Беершот
Остенде
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между съставите на Беершот и Остенде от поредния кръг на сезона в Белгия в турнира Първа Дивизия А.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния футболен мач:

Беершот

Футболистите на домакините са 18-ти в класирането с 9 точки, записани след 2 победи, 3 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 18 срещи имат отрицателна голова разлика 15-32. На домашна сцена съставът на Беершот е играл 9 срещи, в които е записал 2 победи и 7 загуби, при голова разлика 5-11.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Беершот имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 5 гола.

Остенде

Съставът на гостите от Остенде е 14-ти в таблицата с временното класиране с актив от 20 точки, от 6 победи, 2 равенства и 11 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 19 двубоя има отрицателна голова разлика 21-39. Навън тимът е изиграл 9 срещи досега, в които е записал 2 победи, едно равенство и 6 загуби, отбелязал е 8 попадения във вратата на противниците си и е получил 16 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Остенде са постигнали една победа и 5 загуби, при голова разлика 3 вкарани и 15 получени гола.

Беершот - Остенде - преки мачове

В предишните 3 изиграни сблъсъка между двата съперника, Беершот е записал една победа, а Остенде е записал 2 победи, при общо голово съотношение 4-6. В последната среща пред своите фенове срещу Остенде, Домакините от Беершот нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините е в серия от 3 поражения в Белгия, а у дома допусна неуспех в предишния си мач.

Съставът на Остенде е с 2 последователни загуби в първенството на Белгия, а далеч от дома е с 4 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.