Обосновани Футболни Прогнози

Аланияспор - Газиантеп ФК

22 Април 2021 - 16:00
Аланияспор
Газиантеп ФК
Прогноза: 1
Коефициент: 1.65
3 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе срещата от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в Турция в Супер Лига между отборите на Аланияспор и Газиантеп ФК. Аланияспор посрещат на домашния си стадион противниковия отбор на Газиантеп ФК.

Накратко факти и статистика за днешния мач:

Аланияспор

Домакините от Аланияспор са 6-ти в таблицата с актив от 52 точки, натрупани след 15 победи, 7 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 34 срещи имат положителна голова разлика 52-37. У дома отборът е играл 17 срещи, в които е записал 11 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 37 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 16 гола в своята врата.

В предишните си 6 официални двубоя в Супер Лига тимът на Аланияспор е постигнал 2 победи и 4 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 9 гола.

Газиантеп ФК

Гостуващият отбор на Газиантеп ФК е на 7-мо място в класирането с общ сбор от 51 точки, след 13 победи, 12 равенства и 8 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 33 мача има положителна голова разлика 49-39. Навън отборът е изиграл 16 мача досега, в които е записал 3 победи, 6 равенства и 7 загуби, вкарал е 18 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 24 гола във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Супер Лига тимът на Соколите има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 10-9.

Аланияспор - Газиантеп ФК - директни срещи

В последните 3 изиграни сблъсъка между двата отбора, съставът на Аланияспор е записал една победа, отбора на Газиантеп ФК също има спечеленa 1 победа, а в една среща двата състава са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 3-4. В последната среща на своя терен срещу отбора на Газиантеп ФК, футболистите на Аланияспор са постигнали една победа.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините допусна загуба в последния си мач в Турция, а на своя стадион постигна победа в последната си среща.

Съставът на гостите записа реми в последния си мач в първенството на Турция, а далеч от дома има неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.65 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.