Обосновани Футболни Прогнози

Кайрат Алмати - Тобол Костанай

19 Април 2021 - 16:00
Кайрат Алмати
Тобол Костанай
Прогноза: 1
Коефициент: 1.84
2 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между футболните отбори на Кайрат Алмати и Тобол Костанай от 6-ия кръг на шампионата в Висша Лига на Казахстан. Играчите на Кайрат Алмати посрещат на Централен стадион Алмати противниковия футболен отбор на Тобол Костанай.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Кайрат Алмати

Кайрат Алмати са 3-ти в класирането с актив от 11 точки, след 3 победи и 2 равенства, като тима все още няма загуба от старта на сезона, като в изиграните общо 5 срещи имат положителна голова разлика 13-4. На домашна сцена съставът на Кайрат Алмати има 3 мача досега, в които има 2 победи, едно равенство и все още няма загуба у дома, реализирал е 9 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 3 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Кайрат Алмати имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 13 гола и получени 5 гола.

Тобол Костанай

Съставът на гостите от Тобол Костанай е на 4-та позиция в таблицата с временното класиране с общ актив от 11 точки, след 3 победи и 2 равенства, като състава все още не е допуснал загуба от старта на сезона, като в изиграните 5 срещи е успял да вкара 7 попадения в мрежата на съперниците си и е позволил да му отбележат 2 гола в своята мрежа. При визитите си съставът е изиграл 2 мача до момента, в които е записал 1 победа, 1 равенство и все още няма загуба навън, отбелязал е 3 гола във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат само един гол в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига тимът на Тобол Костанай е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 3 гола.

Кайрат Алмати - Тобол Костанай - преки мачове

В последните 5 двубоя между двата съперника, тимът на Кайрат Алмати е постигнал 4 победи, а отбора на Тобол Костанай има спечеленa една победа, при обща голова разлика 14-5. В предишните 2 мача у дома срещу отбора на Тобол Костанай, Домакините от Кайрат Алмати имат 2 успеха.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините постигна равенство в предишния си мач в първенството, а на своя стадион постигна успех в предишния си двубой.

Съставът на Тобол Костанай е в серия от 2 поредни победи в шампионата на Казахстан, а като гост има победа в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.84 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.