Обосновани Футболни Прогнози

Паганезе - Казертана

17 Януари 2021 - 18:30
Паганезе
Казертана
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.35
1 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от 18-ия кръг на футболния сезон в Италия в турнира Серия С - Група С между футболистите на Паганезе и Казертана. Футболистите на Паганезе излизат срещу противниковия отбор на Казертана на.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящия мач:

Паганезе

Домакините от Паганезе са 18-ти във временното класиране с актив от 12 точки, натрупани след 2 победи, 6 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 17 мача са реализирали 13 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 26 попадения в мрежата си. На собствения си стадион тимът има 9 двубоя, в които има 4 равенства и 5 загуби и все още няма победа у дома, при обща голова разлика 4-15.

В предишните си 6 официални мача в Серия С - Група С футболистите на Паганезе са записали 2 равенства и 4 загуби и са без победа, при голова разлика вкарани 3 гола и получени 11 гола.

Казертана

Отборът на гостите от Казертана е 16-ти в класирането с 15 точки, след 4 победи, 3 равенства и 8 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 15 срещи има отрицателна голова разлика 17-29. При гостуванията си отборът е играл 6 мача до момента, в които е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-10.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Казертана са постигнали 3 победи и 3 загуби, като са отбелязали 6 гола и са получили 10 гола.

Паганезе - Казертана - преки срещи

В предишните 5 играни сблъсъка между двата състава, Паганезе е спечелил 1 победа, отбора на Казертана има постигнати 2 успеха, а в 2 срещи двата противника са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 7-11. В последните 2 мача у дома с Казертана, футболистите на Паганезе нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на Паганезе е в серия от 4 поредни поражения в шампионата на Италия, а на своя стадион е с 3 последователни загуби.

Отборът на гостите има победа в предишния си двубой в първенството, а като гост има поражение в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.35 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.