Обосновани Футболни Прогнози

Дженоа - Болоня

9 Януари 2021 - 19:00
Дженоа
Болоня
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя от 17-ия кръг на футболния шампионат в Италия в турнира Серия А между футболните отбори на Дженоа и Болоня. Дженоа излизат срещу гостуващия отбор на Болоня на Стадио Луиджи Ферари.

Време е да предоставя информация за днешната среща:

Дженоа

Домакините от Дженоа са 19-ти в таблицата с временното класиране с общ актив от 11 точки, натрупани след 2 победи, 5 равенства и 9 загуби от началото на първенството, като в изиграните 16 срещи са успели да отбележат 16 попадения и са допуснали 30 гола в мрежата си. Като домакин Дженоа има 8 двубоя до момента, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 5 загуби, вкарал е 11 попадения в мрежата на своите гости и е получил 16 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия А футболистите на Дженоа са записали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в противниковата врата 7 гола и са инкасирали 11 гола от противниковите тимове.

Болоня

Гостуващият отбор на Болоня се намира на 12-та позиция във временното подреждане с 17 точки, записани след 4 победи, 5 равенства и 7 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 16 мача е успял да реализира 23 гола и е допуснал 29 гола в мрежата си. При визитите си съставът има 8 срещи до момента, в които има една победа, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 7-12.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Червено-сините има на сметката си 5 равенства и 1 загуба и нямат победа, при голова разлика 8 вкарани и 12 получени гола.

Дженоа - Болоня - преки срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата състава, тимът на Дженоа има постигнати 2 победи, състава на Болоня е постигнал една победа, а в 2 двубоя двата съперника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 5-3. В предишните 2 срещи у дома срещу тима на Болоня, футболистите на Дженоа са постигнали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините има неуспех в предишния кръг в първенството на Италия, а на собствения си терен е с 2 последователни равни срещи.

Отборът на гостите от Болоня е с 5 равенствa в шампионата на Италия, а при визитите си е в серия от 3 поредни равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.