Обосновани Футболни Прогнози

Валансиен - Льо Ман

24 Януари 2020 - 21:00
Валансиен
Льо Ман
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
1 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се играе футболния сблъсък от 21-ия кръг на текущото първенство от Франция в турнира Лига 2 между отборите на Валансиен и Льо Ман. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу играчите на Льо Ман на Стад дьо Нюнжесе.

Време е за информацията за предстоящата среща:

Валансиен

Играчите на Валансиен са 8-ми във временното подреждане със събрани 30 точки, от 8 победи, 6 равенства и 6 загуби от старта на сезона, като в изиграните 20 двубоя са успели да вкарат 15 попадения и са допуснали 12 попадения в своята врата. На домашна сцена Валансиен има 10 двубоя, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 2 загуби, отбелязал е 10 попадения в мрежата на своите гости и е позволил да му отбележат 5 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Валансиен са записали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 8-2.

Льо Ман

Гостуващият отбор на Льо Ман се намира на 17-та позиция във временното класиране с актив от 20 точки, постигнати след 6 победи, 2 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 срещи е реализирал 23 попадения в противниковата врата и е инкасирал 33 гола в мрежата си. Като гост отборът е изиграл 9 двубоя досега, в които е записал 2 победи, едно равенство и 6 загуби, реализирал е 10 попадения във вратата на посрещащите го отбори и е получил 18 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Лига 2 отборът на Льо Ман е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 10-10.

Валансиен - Льо Ман - преки срещи

В последният мач между двата състава, Валансиен има спечеленa една победа, а отбора на Льо Ман не е спечелил нито 1 победа.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Валансиен има неуспех в предишния си мач в шампионата, а на собствения си терен е с 3 победи.

Съставът на Льо Ман допусна поражение в последния си двубой в Франция, а далеч от дома има успех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.