Обосновани Футболни Прогнози

Лангрео - Реал Овиедо Б

19 Януари 2020 - 13:00
Лангрео
Реал Овиедо Б
Прогноза: 1
Коефициент: 2.25
2 - 0
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да се спра на двубоя от поредния кръг на първенството в Сегунда Дивисион Б Група 1 на Испания между футболните тимове на Лангрео и Реал Овиедо Б. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите играчи на Реал Овиедо Б на.

Факти и данни за предстоящия сблъсък:

Лангрео

Играчите на състава домакин са 17-ти във временното класиране с 22 точки, след 5 победи, 7 равенства и 8 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 20 двубоя са реализирали 18 попадения в противниковата врата и са допуснали 24 гола в своята мрежа. На домашна сцена Лангрео има 9 двубоя, в които има 3 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 10-8.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион Б Група 1 тимът на Лангрео има в актива си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 11 гола.

Реал Овиедо Б

Гостуващият тим на Реал Овиедо Б е 12-ти в таблицата с актив от 25 точки, записани след 7 победи, 4 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 20 срещи има отрицателна голова разлика 24-30. На чужд терен отборът има 9 срещи досега, в които има 3 победи и 6 загуби, при голова разлика 11-17.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Реал Овиедо Б са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-10.

Лангрео - Реал Овиедо Б - директни срещи

В предишният двубой между двата тима, тимът на Лангрео не е постигнал нито една победа, а отбора на Реал Овиедо Б е постигнал една победа.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Лангрео има поражение в последната си среща в шампионата на Испания, а на собствения си терен записа реми в последния си мач.

Отборът на гостите от Реал Овиедо Б има поражение в предишния кръг в Испания, а далеч от дома е с 4 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.25 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.