Обосновани Футболни Прогнози

АДО Ден Хааг - Дордрехт

11 Март 2024 - 21:00
АДО Ден Хааг
Дордрехт
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
2 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между отборите на АДО Ден Хааг и Дордрехт от 30-ия кръг на първенството в Нидерландия в турнира Ерсте Дивизи.

Ето и информацията за предстоящия футболен двубой:

АДО Ден Хааг

АДО Ден Хааг заемат трето място в класирането с 54 точки, натрупани след 15 победи, 9 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 29 срещи са вкарали 60 попадения в мрежата на съперниците си и са допуснали 36 попадения в мрежата си. У дома АДО Ден Хааг е изиграл 14 срещи, в които е записал 8 победи, 4 равенства и 2 загуби, реализирал е 35 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 18 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 официални мача в Ерсте Дивизи играчите на АДО Ден Хааг имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 13 гола и получени 8 гола.

Дордрехт

Тимът на гостите от Дордрехт е на 4-та позиция в класирането с 52 точки, събрани след 14 победи, 10 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 мача има положителна голова разлика 55-41. На чужд терен съставът е играл 14 мача до момента, в които е записал 5 победи, 5 равенства и 4 загуби, при голова разлика 21-24.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Дордрехт има записани 5 победи и 1 загуба, при голова разлика 9-5.

АДО Ден Хааг - Дордрехт - преки срещи

В предишните 5 играни мача между двата тима, тимът на АДО Ден Хааг има постигнати 2 успеха, тима на Дордрехт има спечеленa една победа, а в 2 срещи двата тима не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 11-8. В последните 2 срещи на своя терен срещу състава на Дордрехт, футболистите на АДО Ден Хааг имат 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините от АДО Ден Хааг постигна реми в последния си мач в Нидерландия, а на собствения си стадион има успех в предишния си двубой.

Отборът на гостите от Дордрехт е с 4 последователни победи в шампионата на Нидерландия, а далеч от дома е в серия от 2 победи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.