Обосновани Футболни Прогнози

Сивасспор - Кайзериспор

6 Юни 2023 - 17:00
Сивасспор
Кайзериспор
Прогноза: 1
Коефициент: 1.65
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък между тимовете на Сивасспор и Кайзериспор от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в Турция в Супер Лига.

Време е за фактите за днешния мач:

Сивасспор

Футболистите на тима домакин са на 14-то място във временното подреждане със събрани 40 точки, натрупани след 11 победи, 7 равенства и 17 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 35 мача имат отрицателна голова разлика 45-53. Пред своите предани почитатели Сивасспор е изиграл 17 мача досега, в които има 5 победи, 6 равенства и 6 загуби, реализирал е 22 попадения в противниковата врата и е допуснал 20 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Сивасспор е записал 2 победи и 4 загуби, като са реализирали 6 гола и са получили 12 гола.

Кайзериспор

Гостуващият тим на Кайзериспор се намира на 9-та позиция в класирането с 46 точки, натрупани след 15 победи, 4 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните общо 35 мача е отбелязал 54 попадения в противниковата врата и е допуснал 60 гола в мрежата си. Далеч от дома отборът е изиграл 17 двубоя до момента, в които е записал 6 победи, 2 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 26-38.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Кайзериспор имат записани една победа, едно равенство и 4 загуби, като са записали в мрежата на съперниците си 8 гола и са допуснали 14 попадения от противниковите отбори.

Сивасспор - Кайзериспор - директни срещи

В последните 5 изиграни срещи между двата противника, тимът на Сивасспор е записал 3 успеха, а тима на Кайзериспор има постигнати 2 победи, при обща голова разлика 8-9. В последните 2 срещи пред своите почитатели с тима на Звездата на Анадола, играчите на Сивасспор са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Сивасспор постигна успех в предишната си среща в Турция, а на своя стадион има успех в последния си мач.

Отборът на гостите от Кайзериспор е с 3 поражения в шампионата на Турция, а при визитите си има загуба в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.65 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.