Обосновани Футболни Прогнози

Депортиво Мадрин - Фландрия

10 Юли 2022 - 21:00
Депортиво Мадрин
Фландрия
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
3 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между тимовете на Депортиво Мадрин и Фландрия от 22-ия кръг на футболното първенство в Аржентина в Примера Насионал.

Време е да предоставя информация за днешния футболен мач:

Депортиво Мадрин

Депортиво Мадрин заемат 11-то място в класирането с актив от 31 точки, натрупани след 7 победи, 10 равенства и 5 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 22 двубоя са реализирали 29 попадения във вратата на противниците си и са получили 22 попадения в своята мрежа. У дома съставът на Депортиво Мадрин има 11 двубоя, в които има 5 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 16 попадения във вратата на своите гости и е получил 10 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Примера Насионал отборът на Депортиво Мадрин има записани 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 6-5.

Фландрия

Гостуващият тим на Фландрия е на 33-та позиция във временното класиране с актив от 20 точки, събрани след 4 победи, 8 равенства и 9 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 21 двубоя е вкарал 21 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 27 гола в мрежата си. Навън отборът е играл 10 двубоя до момента, в които има 1 победа, 3 равенства и 6 загуби, отбелязал е 6 гола в мрежата на съперниците си и е позволил да му отбележат 16 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Примера Насионал футболистите на Фландрия имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 4 вкарани и 5 получени гола.

Депортиво Мадрин - Фландрия - директни мачове

.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Депортиво Мадрин постигна равенство в предишната си среща в Аржентина, а на собствения си стадион постигна победа в предишния си двубой.

Съставът на гостите стигна до равенство в последния кръг в първенството на Аржентина, а на чужд терен има неуспех в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.