Обосновани Футболни Прогнози

Диагорас Родос - Закинтос

13 Април 2022 - 15:00
Диагорас Родос
Закинтос
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 29-ия кръг на първенството в Супер Лига 2 на Гърция между отборите на Диагорас Родос и Закинтос.

Стига приказки време е за фактите за днешния мач:

Диагорас Родос

Диагорас Родос са 13-ти в таблицата с общ актив от 28 точки, от 7 победи, 7 равенства и 14 загуби от започването на сезона, като в изиграните 28 двубоя имат отрицателна голова разлика 16-33. Пред собствените си горещи привърженици Диагорас Родос е играл 14 срещи до момента, в които има 3 победи, 5 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 10-14.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Диагорас Родос е постигнал 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 3-7.

Закинтос

Гостуващият тим на Закинтос е 16-ти във временното класиране с актив от 21 точки, събрани след 5 победи, 6 равенства и 18 загуби от началото на сезона, като в изиграните 29 двубоя е реализирал 20 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 50 попадения в собствената мрежа. При гостуванията си тимът е играл 14 мача до момента, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 12 загуби, реализирал е 5 гола в противниковата мрежа и е получил 34 попадения във вратата си.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Закинтос е постигнал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-5.

Диагорас Родос - Закинтос - преки двубои

В предишният мач между двата отбора, отборът на Диагорас Родос е спечелил една победа, а отбора на Закинтос не е спечелил нито една победа.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините допусна загуба в последния си мач в шампионата на Гърция, а на своя стадион има победа в последната си среща.

Тимът на гостите от Закинтос постигна равенство в предишния си мач в Гърция, а далеч от дома допусна загуба в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.