Обосновани Футболни Прогнози

Куско - Академия Кантолао

27 Септември 2021 - 19:00
Куско
Академия Кантолао
Прогноза: 1
Коефициент: 1.95
3 - 2
позната футболни прогнози

Днеска ще се изиграе двубоя от 14-ия кръг на първенството в Лига 1 на Перу между футболните тимове на Куско и Академия Кантолао. Куско излизат срещу гостуващите футболисти на Академия Кантолао на домашния си стадион.

Накратко информацията за днешния сблъсък:

Куско

Играчите на Куско са 17-ти в класирането с 9 точки, събрани след 2 победи, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 мача имат голова разлика 20-25. На своя стадион тимът е играл 6 мача, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, вкарал е 11 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 12 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Лига 1 съставът на Куско има записани една победа, 1 равенство и 4 загуби, като са вкарали 10 попадения и са им вкарали 15 попадения.

Академия Кантолао

Съставът на гостите от Академия Кантолао е на 12-то място във временното класиране с актив от 14 точки, след 3 победи, 5 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 12 двубоя е отбелязал 15 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 15 гола в собствената мрежа. Навън отборът има 6 мача до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 8-4.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Академия Кантолао е постигнал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 7 вкарани и 5 получени гола.

Куско - Академия Кантолао - директни срещи

В последните 5 изиграни двубоя между двата състава, Куско е спечелил 3 успеха, отбора на Академия Кантолао няма записана нито една победа, а 2 мача са завършили наравно, при обща голова разлика 10-6. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с отбора на Академия Кантолао, Домакините от Куско нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Куско е в серия от 2 загуби в първенството, а на своя стадион допусна неуспех в последния си мач.

Съставът на Академия Кантолао има поражение в последния си двубой в Перу, а като гост е с 2 ремита.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.95 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.