Обосновани Футболни Прогнози

ПЕПО Лапеенранта - Атлантис Хелзинки

15 Август 2021 - 18:30
ПЕПО Лапеенранта
Атлантис Хелзинки
Прогноза: 1
Коефициент: 1.87
4 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между ПЕПО Лапеенранта и Атлантис Хелзинки от поредния кръг на сезона в Финландия в турнира Каконен Група А.

Информацията за предстоящия сблъсък:

ПЕПО Лапеенранта

ПЕПО Лапеенранта заемат трето място във временното класиране с 21 точки, след 6 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 мача имат положителна голова разлика 20-10. У дома тимът на ПЕПО Лапеенранта е играл 7 срещи до момента, в които има 5 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 15-6.

В предишните си 6 официални двубоя в Каконен Група А футболистите на ПЕПО Лапеенранта имат записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са отбелязали 12 попадения и са инкасирали 6 гола.

Атлантис Хелзинки

Тимът на гостите от Атлантис Хелзинки заема второ място в таблицата с временното класиране с актив от 26 точки, след 8 победи, 2 равенства и 1 загуба от старта на шампионата, като в изиграните 11 срещи има положителна голова разлика 28-9. Като гост тимът има 6 мача, в които има 5 победи, едно равенство и все още няма загуба навън, отбелязал е 19 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 6 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Атлантис Хелзинки имат в актива си 4 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 13 вкарани и 3 получени гола.

ПЕПО Лапеенранта - Атлантис Хелзинки - преки мачове

В последната среща между двата тима, ПЕПО Лапеенранта не е записал нито една победа, състава на Атлантис Хелзинки също не е постигнал нито една победа, а в един мач двата съперника са стигнали до подялба на точките.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от ПЕПО Лапеенранта има успех в предишния си мач в шампионата, а на собствения си стадион е в серия от 3 поредни успеха.

Съставът на гостите от Атлантис Хелзинки постигна успех в предишната си среща в първенството на Финландия, а далеч от дома е с 2 успеха.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.87 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.