Обосновани Футболни Прогнози

Мирандес - Леганес

19 Май 2021 - 22:30
Мирандес
Леганес
Прогноза: 2
Коефициент: 1.90
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между съставите на Мирандес и Леганес от 40-ия кръг на текущото футболно първенство в Сегунда Дивисион на Испания. Мирандес посрещат на своя стадион противниковия отбор на Леганес.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен двубой:

Мирандес

Домакините са 9-ти във временното класиране с общ актив от 52 точки, записани след 14 победи, 10 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 39 двубоя имат отрицателна голова разлика 37-38. Пред собствените си горещи фенове съставът на Мирандес е изиграл 19 срещи, в които има 6 победи, 9 равенства и 4 загуби, при голова разлика 19-16.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Мирандес са записали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са отбелязали в вратата на противниците си 5 попадения и са получили 7 попадения от противниковите отбори.

Леганес

Гостуващият тим на Леганес е 4-ти в класирането с 66 точки, след 19 победи, 9 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 39 срещи има голова разлика 45-32. Далеч от дома тимът има 19 мача до момента, в които е записал 5 победи, 6 равенства и 8 загуби, при голова разлика 18-20.

В последните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион футболистите на Леганес са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 8-5.

Мирандес - Леганес - директни двубои

В предишните 5 изиграни мача между двата състава, отборът на Мирандес има спечеленa 1 победа, отбора на Леганес има постигнати 3 победи, а един мач е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 1-6. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу отбора на Леганес, футболистите на Мирандес имат една победа и една загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините има поражение в предишната си среща в Испания, а у дома има успех в последната си среща.

Тимът на Леганес постигна успех в предишния си мач в шампионата, а далеч от дома записа равенство в последния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.90 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.