Обосновани Футболни Прогнози

Уеска - Осасуна

20 Март 2021 - 19:30
Уеска
Осасуна
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между футболистите на Уеска и Осасуна от 28-ия кръг на сезона в Примера Дивисион на Испания. Уеска излизат срещу противниковия футболен отбор на Осасуна на Ел Алкораз.

Стига приказки време е за фактите за днешния футболен двубой:

Уеска

Домакините от Уеска са на 20-та позиция във временното класиране с общ актив от 20 точки, събрани след 3 победи, 11 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 27 срещи са реализирали 26 гола в мрежата на противниците си и са получили 44 гола в своята мрежа. На своя терен тимът на Уеска е изиграл 13 двубоя, в които има 2 победи, 5 равенства и 6 загуби, реализирал е 12 попадения в противниковата врата и е допуснал 18 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Примера Дивисион футболистите на Уеска имат в актива си една победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 9-14.

Осасуна

Съставът на гостите от Осасуна се намира на 13-то място във временното класиране с 29 точки, от 7 победи, 8 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 срещи има отрицателна голова разлика 23-35. Като гост тимът е изиграл 13 двубоя досега, в които има 3 победи, 4 равенства и 6 загуби, отбелязал е 10 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 16 гола във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Примера Дивисион тимът на Осасуна има на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са разписали в противниковата мрежа 4 гола и са допуснали 5 гола от съперниците си.

Уеска - Осасуна - директни мачове

В последната среща между двата съперника, Уеска няма спечелена нито една победа, отбора на Осасуна също няма постигната нито 1 победа, а една среща е завършил реми.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините е в серия от 2 поражения в Испания, а на собствения си стадион има неуспех в последния си мач.

Тимът на Осасуна записа реми в предишния кръг в първенството на Испания, а далеч от дома е с 2 последователни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.