Обосновани Футболни Прогнози

Фрозиноне - Порденоне

27 Декември 2020 - 16:00
Фрозиноне
Порденоне
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
1 - 1
позната футболни прогнози

След добрата прогноза вчера днес ще се спра на мача между футболните състави на Фрозиноне и Порденоне от 15-ия кръг на настоящето футболно първенство в Серия Б на Италия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Порденоне на Матуса.

Факти и статистика за предстоящата среща:

Фрозиноне

Футболистите на състава домакин са 5-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 24 точки, записани след 7 победи, 3 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните 14 мача имат голова разлика 15-13. Пред своите горещи почитатели Фрозиноне има 7 срещи, в които има 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 5 гола в противниковата врата и е получил 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Фрозиноне е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 7 гола.

Порденоне

Гостуващият отбор на Порденоне е 12-ти във временното класиране с 17 точки, след 3 победи, 8 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 двубоя има голова разлика 14-14. Далеч от дома съставът е играл 7 мача до момента, в които има 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-4.

В последните си 6 официални двубоя в Серия Б тимът на Порденоне е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-4.

Фрозиноне - Порденоне - преки срещи

В предишните 2 сблъсъка между двата съперника, тимът на Фрозиноне не е спечелил нито една победа, тима на Порденоне има постигнатa една победа, а една среща е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 2-5. В последната среща у дома срещу Порденоне, футболистите на Фрозиноне нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на Фрозиноне допусна неуспех в последната си среща в Италия, а на своя стадион записа реми в последния си двубой.

Съставът на гостите от Порденоне има неуспех в последния си двубой в първенството, а като гост има победа в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.