Обосновани Футболни Прогнози

Хъл Сити - Мидълзбро

2 Юли 2020 - 19:00
Хъл Сити
Мидълзбро
Прогноза: X2
Коефициент: 1.28
2 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между футболните състави на Хъл Сити и Мидълзбро от 41-ия кръг на настоящият футболен сезон в Англия в турнира Чемпиъншип. Треньора на домакините извежда на Кей Си Стейдиъм своите играчи срещу играчите на Мидълзбро.

Накратко малко факти и статистика за днешния футболен мач:

Хъл Сити

Футболистите на домакините от Хъл Сити са 22-ри в класирането със събрани 42 точки, натрупани след 11 победи, 9 равенства и 19 загуби през сезона, като в изиграните 39 срещи имат голова разлика 52-67. На домашна сцена отборът на Хъл Сити е играл 20 двубоя, в които има 6 победи, 3 равенства и 11 загуби, реализирал е 27 попадения в противниковата мрежа и е получил 34 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Чемпиъншип играчите на Хъл Сити имат записани едно равенство и 5 загуби и нямат победа, като са реализирали в противниковата врата 5 попадения и са инкасирали 16 гола от противниковите отбори.

Мидълзбро

Гостуващият състав на Мидълзбро е 20-ти в таблицата с общ сбор от 44 точки, записани след 10 победи, 14 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 39 двубоя има голова разлика 39-50. Далеч от дома съставът е изиграл 19 мача до момента, в които е записал 4 победи, 6 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 21-28.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Мидълзбро има записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 5-7.

Хъл Сити - Мидълзбро - преки срещи

В предишните 5 срещи между двата съперника, Тигрите не е постигнал нито една победа, отбора на Мидълзбро има спечелени 3 победи, а 2 двубоя са завършили с равенство, при общо голово съотношение 5-10. В предишните 2 срещи у дома срещу тима на Мидълзбро, футболистите на Хъл Сити нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Хъл Сити постигна равенство в последната си среща в Англия, а на своя стадион е в серия от 3 поредни поражения.

Съставът на гостите от Мидълзбро постигна успех в предишната си среща в шампионата, а при гостуванията си е с 2 победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.28 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.