Обосновани Футболни Прогнози

ФК Подгорица - Будучност Подгорица

18 Февруари 2020 - 16:00
ФК Подгорица
Будучност Подгорица
Прогноза: 2
Коефициент: 1.55
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от поредния кръг на футболния сезон в Черна Гора в Първа Лига между отборите на ФК Подгорица и Будучност Подгорица. Играчите на ФК Подгорица приемат на домашния си стадион противниковия футболен отбор на Будучност Подгорица.

Информацията за днешната среща:

ФК Подгорица

ФК Подгорица са 5-ти във временното класиране с актив от 26 точки, натрупани след 6 победи, 8 равенства и 5 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 19 мача имат голова разлика 24-20. На домашна сцена ФК Подгорица има 9 мача досега, в които има 4 победи, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 14-8.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на ФК Подгорица имат записани 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са вкарали в вратата на противниците си 10 гола и са допуснали 6 гола от футболистите на своите съперници.

Будучност Подгорица

Отборът на гостите от Будучност Подгорица заема върха в таблицата с 44 точки, постигнати след 14 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 19 мача има положителна голова разлика 41-18. Далеч от дома тимът е изиграл 9 срещи, в които е записал 6 победи, едно равенство и 2 загуби, вкарал е 22 попадения във вратата на своите домакини и е допуснал 9 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Лига съставът на Дечицата е записал 5 победи и една загуба, като са отбелязали в противниковата мрежа 12 попадения и са инкасирали 3 попадения от футболистите на съперниците си.

ФК Подгорица - Будучност Подгорица - директни мачове

В предишните 2 изиграни срещи между двата тима, ФК Подгорица не е записал нито една победа, а тима на Будучност Подгорица е записал 2 успеха, при общо голово съотношение 1-4. В предишната среща у дома срещу тима на Будучност Подгорица, играчите на ФК Подгорица нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от ФК Подгорица е в серия от 2 поредни равни срещи в Черна Гора, а на собствения си терен е в серия от 2 успеха.

Съставът на гостите е с 5 последователни победи в Черна Гора, а при гостуванията си е в серия от 2 успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.55 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.