Обосновани Футболни Прогнози

Кефлавик - Магни Гренивик

16 Юли 2019 - 21:00
Кефлавик
Магни Гренивик
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
0 - 3
непозната футболни прогнози

Днес ще се състои двубоя от 12-ия кръг на настоящето футболно първенство в Първа Дивизия на Исландия между Кефлавик и Магни Гренивик. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Магни Гренивик на домашния си терен.

Накратко информацията за днешния мач:

Кефлавик

Домакините от Кефлавик са 6-ти в таблицата с актив от 16 точки, натрупани след 4 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 срещи са вкарали 16 попадения във вратата на противниците си и са инкасирали 12 гола в мрежата си. Пред своите горещи почитатели тимът на Кефлавик има 6 срещи досега, в които е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, отбелязал е 11 попадения в противниковата врата и е допуснал 10 гола в своята врата.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия тимът на Кефлавик има на сметката си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 8 получени гола.

Магни Гренивик

Гостуващият състав на Магни Гренивик се намира на 12-то място в класирането с общ сбор от 7 точки, натрупани след 1 победа, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 двубоя има голова разлика 11-31. При гостуванията си отборът е изиграл 5 мача досега, в които е записал 5 поражения, реализирал е 4 попадения в противниковата врата и е допуснал 23 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Магни Гренивик е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали 6 попадения и са инкасирали 18 гола.

Кефлавик - Магни Гренивик - директни срещи

В предишният двубой между двата тима, съставът на Кефлавик е спечелил една победа, а отбора на Магни Гренивик няма спечелена нито една победа.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините е с 2 равни срещи в първенството, а у дома постигна равенство в последната си среща.

Отборът на гостите от Магни Гренивик записа равенство в последния си мач в шампионата на Исландия, а като гост е в серия от 4 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.