Обосновани Футболни Прогнози

Лейоа - Спортинг Хихон Б

12 Януари 2019 - 18:00
Лейоа
Спортинг Хихон Б
Прогноза: 1
Коефициент: 1.90
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между отборите на Лейоа и Спортинг Хихон Б от 20-ия кръг на първенството в Испания в Сегунда Дивисион Б Група 2. Футболистите на Лейоа излизат срещу Спортинг Хихон Б на своя терен.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешната футболна среща:

Лейоа

Футболистите на тима домакин заемат 6-то място в таблицата със събрани 31 точки, записани след 7 победи, 10 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 19 двубоя имат положителна голова разлика 23-20. Като домакин тимът на Лейоа е изиграл 10 срещи досега, в които е записал 4 победи, 5 равенства и една загуба, при голова разлика 13-12.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Лейоа има на сметката си една победа, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 5-6.

Спортинг Хихон Б

Гостуващият отбор на Спортинг Хихон Б заема 7-мо място в класирането с общ сбор от 29 точки, след 8 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 мача е отбелязал 25 гола и е позволил да му отбележат 18 гола в своята мрежа. Навън тимът е играл 10 срещи досега, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 11-7.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Спортинг Хихон Б са постигнали 2 победи и 4 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 8 гола.

Лейоа - Спортинг Хихон Б - преки срещи

В последните 3 играни сблъсъка между двата противника, отборът на Лейоа не е постигнал нито една победа, отбора на Спортинг Хихон Б е постигнал 2 успеха, а в един сблъсък двата тима са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 1-3. В предишната среща у дома срещу Спортинг Хихон Б, играчите на Лейоа нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Лейоа има победа в последната си среща в Испания, а у дома постигна успех в предишната си среща.

Съставът на гостите от Спортинг Хихон Б има успех в предишния кръг в първенството на Испания, а при визитите си има победа в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.90 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.