Обосновани Футболни Прогнози

Атлетико Мадрид - Райо Валекано

25 Август 2018 - 21:15
Атлетико Мадрид
Райо Валекано
Прогноза: 1
Коефициент: 1.16
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес видях футболния сблъсък между футболните състави на Атлетико Мадрид и Райо Валекано от поредния кръг на футболния шампионат в Примера Дивисион на Испания.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия футболен мач:

Атлетико Мадрид

Домакините са 8-ми във временното класиране само с една спечелена точка, след 1 равенство, като имат голова разлика 1-1. У дома тимът на Атлетико Мадрид все още няма изиграна среща до момента, като все още не е успял да се разпише във вратата на гостуващите тимове и все още не е допуснал нито едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Дюшекчиите има записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са вмъкнали на противника си 5 попадения и са инкасирали 5 попадения.

Райо Валекано

Гостуващият състав на Райо Валекано е 18-ти в таблицата с нула точки след 1 загуба, като е реализирал 1 попадения и е получил 4 попадения в своята мрежа. При визитите си отборът все още не е изиграл нито една среща досега, като все още не е успял да се разпише в противниковата врата и все още не е допуснал нито един гол в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Райо Валекано са записали една победа, едно равенство и 4 загуби, като са вмъкнали на противника си 8 гола и са инкасирали 12 попадения.

Атлетико Мадрид - Райо Валекано - преки мачове

В предишните 5 двубоя между двата отбора, тимът на Атлетико Мадрид е постигнал 4 победи, тима на Райо Валекано няма нито една победа, а в една среща двата състава не са съумели да се победят, при обща голова разлика 10-3. В предишните 2 срещи пред своите фенове с тима на Райо Валекано, футболистите на Атлетико Мадрид са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 2 равенствa в шампионата на Испания, а на своя стадион постигна реми в последния си двубой.

Съставът на гостите от Райо Валекано има загуба в последния кръг в Испания, а далеч от дома е в серия от 2 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.16 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.