Обосновани Футболни Прогнози

Фрам Рейкявик - Магни Гренивик

7 Юли 2018 - 19:00
Фрам Рейкявик
Магни Гренивик
Прогноза: 1
Коефициент: 1.60
3 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от 11-ия кръг на футболния сезон в Първа Дивизия на Исландия между футболните тимове на Фрам Рейкявик и Магни Гренивик. Фрам Рейкявик приемат на Лаугардалсвьолур противниковия футболен отбор на Магни Гренивик.

Ето и статистиката за днешния футболен мач:

Фрам Рейкявик

Домакините са на 8-ма позиция в таблицата с временното подреждане с 11 точки, след 3 победи, 2 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 9 мача имат положителна голова разлика 16-13. На собствения си терен тимът има 5 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, реализирал е 9 попадения в противниковата врата и е допуснал 6 гола в своята мрежа.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Фрам Рейкявик има в актива си една победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 8-10.

Магни Гренивик

Отборът на гостите от Магни Гренивик се намира на 12-то място в таблицата с временното подреждане със събрани 6 точки, след 2 победи и 7 загуби от старта на първенството, като в изиграните 9 мача има голова разлика 8-22. Като гост отборът е играл 5 срещи, в които има 5 последователни поражения, отбелязал е 3 гола във вратата на приемащите го тимове и е допуснал 16 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия тимът на Магни Гренивик има записани една победа и 5 загуби, като са вкарали в противниковата врата 6 попадения и са инкасирали 16 гола от противниковите футболни отбори.

Фрам Рейкявик - Магни Гренивик - директни срещи

.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на Фрам Рейкявик е в серия от 2 последователни поражения в Исландия, а при домакинствата си има неуспех в последния си мач.

Съставът на гостите постигна победа в предишния си двубой в Исландия, а на чужд терен е в серия от 4 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.60 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.