Обосновани Футболни Прогнози

Нярдвик - ХК Коупавогюр

20 Юни 2018 - 22:15
Нярдвик
ХК Коупавогюр
Прогноза: 2
Коефициент: 1.85
0 - 2
позната футболни прогнози

Днеска ще анализирам футболния двубой от 8-ия кръг на сезона в Първа Дивизия на Исландия между футболните състави на Нярдвик и ХК Коупавогюр.

Време е за статистиката за днешния двубой:

Нярдвик

Футболистите на отбора домакин са 8-ми във временното подреждане с актив от 9 точки, записани след 2 победи, 3 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 7 двубоя имат голова разлика 11-11. На собствения си терен Нярдвик има 4 срещи, в които е записал 2 равенства и 2 загуби и все още няма нито една победа у дома, при голова разлика 4-6.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Нярдвик имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 10 гола.

ХК Коупавогюр

Отборът на гостите от ХК Коупавогюр е 2-ри в класирането с актив от 15 точки, след 4 победи и 3 равенства, като тима все още няма загуба от старта на първенството, като в изиграните 7 двубоя е успял да вкара 14 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 6 гола в мрежата си. Като гост съставът е изиграл 2 двубоя, в които има една победа, едно равенство и все още няма загуба навън, реализирал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 3 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия съставът на ХК Коупавогюр е постигнал 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 11-6.

Нярдвик - ХК Коупавогюр - преки срещи

В предишните 2 изиграни срещи между двата състава, Нярдвик има постигнатa една победа, а отбора на ХК Коупавогюр също има постигнатa 1 победа, при общо голово съотношение 3-4. В последната среща у дома с ХК Коупавогюр, футболистите на Нярдвик са постигнали една победа.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините постигна успех в последната си среща в Исландия, а у дома постигна реми в последната си среща.

Отборът на ХК Коупавогюр е с 2 равни срещи в първенството, а на чужд терен стигна до равенство в последната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.85 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.