Обосновани Футболни Прогнози

Барселона Б - Сарагоса

2 Юни 2018 - 21:30
Барселона Б
Сарагоса
Прогноза: X2
Коефициент: 1.28
0 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за футболния мач от 42-ия кръг на футболния шампионат в Сегунда Дивисион на Испания между футболистите на Барселона Б и Сарагоса. Играчите на Барселона Б посрещат на домашния си стадион противниковия футболен отбор на Сарагоса.

Накратко информацията за днешния мач:

Барселона Б

Домакините от Барселона Б се намират на 20-то място във временното подреждане с 44 точки, събрани след 10 победи, 14 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните общо 41 двубоя имат голова разлика 46-52. На домашна сцена отборът на Барселона Б е играл 20 мача, в които има 5 победи, 5 равенства и 10 загуби, отбелязал е 22 гола във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 25 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Барселона Б са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 8-8.

Сарагоса

Отборът на гостите от Сарагоса е на 4-та позиция във временното класиране с общ актив от 68 точки, след 19 победи, 11 равенства и 11 загуби от започването на първенството, като в изиграните 41 срещи има положителна голова разлика 55-44. Навън тимът е играл 20 срещи до момента, в които е записал 7 победи, 5 равенства и 8 загуби, отбелязал е 24 попадения в противниковата врата и е допуснал 27 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Сарагоса има записани 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 12 гола и получени 8 гола.

Барселона Б - Сарагоса - преки срещи

В предишните 5 двубоя между двата противника, Барселона Б има постигнати 3 победи, състава на Сарагоса е спечелил 1 победа, а една среща е завършил реми, при общо голово съотношение 8-6. В предишните 2 мача на своя стадион срещу Сарагоса, футболистите на Барселона Б са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на Барселона Б постигна равенство в предишния кръг в Испания, а на собствения си стадион постигна успех в предишната си среща.

Тимът на гостите от Сарагоса е с 2 последователни успеха в шампионата на Испания, а при визитите си има поражение в предишния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.28 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.