Обосновани Футболни Прогнози

Сигма Оломоуц - Млада Болеслав

26 Май 2018 - 17:00
Сигма Оломоуц
Млада Болеслав
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 30-ия кръг на шампионата в Чехия в турнира Първа Лига между футболните тимове на Сигма Оломоуц и Млада Болеслав. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Млада Болеслав на своя терен.

Накратко факти и статистика за днешния мач:

Сигма Оломоуц

Играчите на домакините от Сигма Оломоуц са 5-ти във временното класиране с 52 точки, записани след 14 победи, 10 равенства и 5 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 29 двубоя са реализирали 38 попадения в противниковата врата и са получили 22 попадения в мрежата си. Като домакин Сигма Оломоуц има 14 срещи до момента, в които има 8 победи, 6 равенства и нито една загуба у дома, вкарал е 18 гола в мрежата на съперниците си и е допуснал 5 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Сигма Оломоуц има записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 8-4.

Млада Болеслав

Гостуващият тим на Млада Болеслав е 9-ти в класирането със събрани 34 точки, след 9 победи, 7 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 29 мача има отрицателна голова разлика 31-40. Далеч от дома отборът има 14 двубоя до момента, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 5 загуби, отбелязал е 19 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 20 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Лига съставът на Млада Болеслав е постигнал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 5 попадения и са получили 3 попадения от противниковите състави.

Сигма Оломоуц - Млада Болеслав - директни двубои

В предишните 5 срещи между двата отбора, Сигма Оломоуц има записанa една победа, отбора на Млада Болеслав има записани 2 победи, а в 2 мача двата състава не са успели да се победят, при общо голово съотношение 7-10. В последните 2 срещи на своя стадион срещу състава на Млада Болеслав, играчите на Сигма Оломоуц нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на Сигма Оломоуц допусна поражение в предишния си мач в Чехия, а при домакинствата си записа реми в последния си мач.

Тимът на гостите от Млада Болеслав е в серия от 2 победи в шампионата, а на чужд терен има успех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.