Обосновани Футболни Прогнози

Бохемианс - Шамрок Роувърс

25 Май 2018 - 21:45
Бохемианс
Шамрок Роувърс
Прогноза: X2
Коефициент: 1.25
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 20-ия кръг на футболното първенство от Висшта Дивизия на Ирландия между съставите на Бохемианс и Шамрок Роувърс. Футболистите на Бохемианс излизат срещу гостуващите футболисти на Шамрок Роувърс на домашния си стадион Дейлимаунт Парк.

Предоставям факти и статистика за днешния сблъсък:

Бохемианс

Футболистите на домакините от Бохемианс са 7-ми в таблицата с временното класиране с общ сбор от 19 точки, записани след 5 победи, 4 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 18 мача имат отрицателна голова разлика 18-26. У дома Бохс има 9 мача до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 7-11.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Бохс има на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са записали в противниковата врата 7 попадения и са допуснали 8 гола от противниковите състави.

Шамрок Роувърс

Съставът на гостите от Шамрок Роувърс е на 6-та позиция в класирането с актив от 26 точки, натрупани след 7 победи, 5 равенства и 7 загуби от старта на сезона, като в изиграните 19 мача има положителна голова разлика 27-16. Навън отборът е играл 9 двубоя, в които има една победа, 2 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 4-11.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Шамрок Роувърс има в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са вкарали в мрежата на своите противници 7 гола и са инкасирали 3 попадения от футболистите на своите съперници.

Бохемианс - Шамрок Роувърс - директни двубои

В последните 5 играни срещи между двата отбора, тимът на Бохемианс има записани 3 успеха, а тима на Шамрок Роувърс е постигнал 2 успеха, при обща голова разлика 8-7. В предишните 2 срещи на своя терен с отбора на Обръчите, играчите на Бохемианс са постигнали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините има загуба в последния си мач в първенството, а на своя стадион е в серия от 3 поражения.

Тимът на гостите от Шамрок Роувърс постигна победа в последния си мач в шампионата, а далеч от дома стигна до равенство в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.25 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.