Обосновани Футболни Прогнози

КПВ Кокола - Екеняс ИФ

21 Май 2018 - 18:30
КПВ Кокола
Екеняс ИФ
Прогноза: 1
Коефициент: 1.55
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днес ще се опитам да анализирам срещата между футболните състави на КПВ Кокола и Екеняс ИФ от поредния кръг на текущото футболно първенство в Финландия в Икьонен. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Екеняс ИФ на домашния си терен.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен мач:

КПВ Кокола

Домакините от КПВ Кокола са водачи в таблицата с актив от 7 точки, след 2 победи и едно равенство, като тима все още е без загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 3 мача са вкарали 5 гола във вратата на противниците си и са допуснали 2 гола в мрежата си. На домашна сцена КПВ Кокола има един мач, в който има 1 победа, при обща голова разлика 2-1.

В последните си 6 официални срещи в Икьонен играчите на КПВ Кокола имат в актива си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 10-4.

Екеняс ИФ

Гостуващият състав на Екеняс ИФ се намира на трето място в таблицата със събрани 5 точки, след една победа и 2 равенства, като тима все още няма загуба от старта на шампионата, като в изиграните 3 мача има голова разлика 3-2. Далеч от дома отборът е изиграл 1 мач досега, в който има 1 равенство, реализирал е 2 попадения в противниковата врата и е допуснал 2 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Екеняс ИФ има в актива си една победа, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 9-9.

КПВ Кокола - Екеняс ИФ - преки мачове

В предишните 5 мача между двата тима, КПВ Кокола има постигнати 4 победи, а отбора на Екеняс ИФ има постигнатa една победа, при обща голова разлика 10-5. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу състава на Екеняс ИФ, Домакините от КПВ Кокола са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 2 последователни успеха в шампионата на Финландия, а у дома постигна успех в последния си двубой.

Отборът на гостите от Екеняс ИФ е с 2 последователни ремита в шампионата на Финландия, а на чужд терен постигна равенство в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.55 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.