Обосновани Футболни Прогнози

Тулуза - Гингам

19 Май 2018 - 22:00
Тулуза
Гингам
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между тимовете на Тулуза и Гингам от поредния кръг на сезона в Франция в турнира Лига 1. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Гингам.

Време е за фактите за днешния футболен сблъсък:

Тулуза

Ле Теф заемат 18-то място в класирането със събрани 34 точки, натрупани след 8 победи, 10 равенства и 19 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 37 мача са вкарали 36 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 53 гола в собствената мрежа. У дома Тулуза е изиграл 18 мача, в които има 6 победи, 5 равенства и 7 загуби, при голова разлика 21-20.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Тулуза е постигнал 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са вкарали 7 гола и са инкасирали 10 попадения.

Гингам

Гостуващият състав на Гингам заема 11-та позиция във временното класиране с общ актив от 47 точки, събрани след 12 победи, 11 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 37 срещи е успял да вкара 47 попадения и е позволил да му вкарат 57 гола в собствената мрежа. При визитите си съставът е изиграл 18 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 10 загуби, при голова разлика 17-33.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Гингам са постигнали 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са разписали в мрежата на съперниците си 15 гола и са получили 11 гола от противниковите футболни състави.

Тулуза - Гингам - преки срещи

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата противника, отборът на Тулуза има записанa една победа, Гингам има постигнати 3 победи, а в 1 среща двата съперника са завършили наравно, при общо голово съотношение 5-8. В предишните 2 двубоя пред своите привърженици с Гингам, Домакините от Тулуза са постигнали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините е в серия от 3 поражения в шампионата на Франция, а на собствения си терен има неуспех в предишния си мач.

Отборът на гостите стигна до равенство в предишния си мач в шампионата на Франция, а при визитите си има поражение в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.