Обосновани Футболни Прогнози

Стярнан Гардабаер - Викингур Рейкявик

14 Май 2018 - 22:15
Стярнан Гардабаер
Викингур Рейкявик
Прогноза: 1
Коефициент: 1.75
3 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от 3-ия кръг на първенството в Висша Лига на Исландия между футболистите на Стярнан Гардабаер и Викингур Рейкявик. Футболистите на Стярнан Гардабаер приемат на домашния си терен противниковия футболен отбор на Викингур Рейкявик.

Накратко информацията за днешния футболен мач:

Стярнан Гардабаер

Стярнан Гардабаер са 9-ти в таблицата с временното класиране само с 1 спечелена точка, след 1 равенство и една загуба от началото на сезона, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните общо 2 мача са отбелязали 4 гола във вратата на противниците си и са допуснали 5 попадения в мрежата си. На собствения си стадион съставът има 2 мача досега, в които е записал 1 равенство и 1 загуба и все още не е постигнал нито една победа у дома, при обща голова разлика 4-5.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Стярнан Гардабаер е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 11-9.

Викингур Рейкявик

Съставът на гостите от Викингур Рейкявик е трети във временното подреждане с актив от 4 точки, след 1 победа и едно равенство, като отбора все още няма загуба от старта на шампионата, като в изиграните 2 срещи е вкарал 1 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 0 попадения в мрежата си. Далеч от дома отборът все още няма изиграна среща до момента, при голова разлика 0-0.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига играчите на Викингур Рейкявик имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 9 получени гола.

Стярнан Гардабаер - Викингур Рейкявик - преки двубои

В последните 5 двубоя между двата противника, Стярнан Гардабаер има записани 2 победи, Викингур Рейкявик е записал една победа, а в 2 срещи двата тима не са успели да се победят, при обща голова разлика 9-6. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с Викингур Рейкявик, Домакините от Стярнан Гардабаер имат 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините допусна поражение в предишната си среща в първенството на Исландия, а на своя стадион има загуба в последния си двубой.

Тимът на гостите от Викингур Рейкявик записа равенство в предишната си среща в Исландия, а като гост допусна поражение в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.75 Резултат: 3 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.