Обосновани Футболни Прогнози

Наполи - Торино

6 Май 2018 - 16:00
Наполи
Торино
Прогноза: 1
Коефициент: 1.22
2 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои двубоя от поредния кръг на футболното първенство в Серия А на Италия между Наполи и Торино.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия футболен двубой:

Наполи

Футболистите на Наполи се намират на второ място в таблицата с временното подреждане с актив от 84 точки, записани след 26 победи, 6 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 35 мача имат голова разлика 71-26. Като домакин съставът на Наполи има 17 срещи досега, в които е записал 13 победи, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 39 гола в мрежата на своите гости и е позволил да му отбележат 15 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Серия А играчите на Сините имат в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 7 гола.

Торино

Съставът на гостите от Торино заема 10-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 47 точки, от 11 победи, 14 равенства и 10 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 35 мача има положителна голова разлика 48-42. Като гост отборът е изиграл 17 срещи досега, в които е записал 4 победи, 8 равенства и 5 загуби, реализирал е 21 попадения в противниковата врата и е получил 25 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Серия А играчите на Биковете имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7-5.

Наполи - Торино - директни срещи

В последните 5 изиграни мача между двата състава, Наполи има записани 5 успеха, а отбора на Торино няма спечелена нито една победа, при общо голово съотношение 17-6. В предишните 2 мача пред своите привърженици с състава на Биковете, Домакините от Наполи са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините допусна загуба в предишния кръг в шампионата, а у дома е с 3 последователни победи.

Отборът на гостите е в серия от 2 поредни поражения в Италия, а на чужд терен има поражение в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.22 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.