Обосновани Футболни Прогнози

Роял Антверпен - Локерен

23 Април 2018 - 21:30
Роял Антверпен
Локерен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.28
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от поредния кръг на сезона в Белгия в Група Б за Лига Европа между съставите на Роял Антверпен и Локерен.

Факти и данни за днешната среща:

Роял Антверпен

Домакините от Роял Антверпен са 3-ти във временното подреждане с актив от 7 точки, събрани след 2 победи, едно равенство и 1 загуба от началото на сезона, като в изиграните 4 срещи са успели да вкарат 6 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им отбележат 7 попадения в своята мрежа. Пред своите верни привърженици отборът е играл 2 срещи, в които има една победа, 1 равенство и все още няма загуба у дома, реализирал е 5 попадения във вратата на противниците си и е получил 3 попадения в мрежата си.

В последните си 4 официални срещи в Група Б за Лига Европа тимът на Роял Антверпен има записани 2 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 6-7.

Локерен

Гостуващият тим на Локерен е на върха в класирането с актив от 8 точки, след 2 победи и 2 равенства, като тима все още е без загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 4 двубоя е вкарал 8 гола и е инкасирал 4 гола в мрежата си. На чужд терен отборът има 1 мач досега, в който има 1 равенство, вкарал е 2 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Група Б за Лига Европа съставът на Трицветните е постигнал 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, при голова разлика 13-9.

Роял Антверпен - Локерен - директни мачове

.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините е с 2 поредни победи в шампионата, а на своя стадион постигна успех в последната си среща.

Отборът на гостите от Локерен записа реми в последния кръг в шампионата на Белгия, а като гост е с 2 поредни ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.28 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.