Обосновани Футболни Прогнози

Албасете - Реус Депортиу

21 Април 2018 - 19:00
Албасете
Реус Депортиу
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
0 - 1
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да разгледам футболния сблъсък от поредния кръг на шампионата в Сегунда Дивисион на Испания между тимовете на Албасете и Реус Депортиу. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Реус Депортиу на Карлос Белмонте.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния мач:

Албасете

Домакините от Албасете са на 13-та позиция в таблицата с 46 точки, събрани след 11 победи, 13 равенства и 11 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 35 срещи са вкарали 29 гола в противниковата врата и са получили 34 попадения в мрежата си. Като домакин Албасете има 18 двубоя до момента, в които е записал 8 победи, 5 равенства и 5 загуби, отбелязал е 18 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 15 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион футболистите на Албасете са записали 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 3-3.

Реус Депортиу

Гостуващият тим на Реус Депортиу е 14-ти в таблицата с общ актив от 44 точки, събрани след 10 победи, 14 равенства и 11 загуби от започването на сезона, като в изиграните 35 мача има голова разлика 26-34. На чужд терен тимът има 17 срещи, в които има 3 победи, 5 равенства и 9 загуби, отбелязал е 9 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 24 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион играчите на Реус Депортиу са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 6 получени гола.

Албасете - Реус Депортиу - преки срещи

В последният мач между двата съперника, Албасете не е спечелил нито една победа, Реус Депортиу също няма спечелена нито една победа, а в един двубой двата отбора не са съумели да се победят.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Албасете е в серия от 2 поредни равни срещи в първенството, а на своя стадион има неуспех в последната си среща.

Отборът на гостите постигна победа в последния кръг в шампионата, а при гостуванията си е в серия от 4 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.