Обосновани Футболни Прогнози

Леганес - Депортиво Ла Коруня

20 Април 2018 - 22:00
Леганес
Депортиво Ла Коруня
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между футболните тимове на Леганес и Депортиво Ла Коруня от поредния кръг на футболния шампионат в Примера Дивисион на Испания. Треньора на домакините Асиер Гаритано извежда на Естадио Мунисипал Бутаркюе своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Депортиво Ла Коруня.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящата среща:

Леганес

Леганес са 14-ти в класирането с 39 точки, натрупани след 11 победи, 6 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните общо 33 двубоя имат отрицателна голова разлика 28-41. У дома отборът е играл 16 срещи до момента, в които е записал 8 победи, 3 равенства и 5 загуби, вкарал е 16 гола в противниковата мрежа и е получил 14 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Леганес има на сметката си 2 победи и 4 загуби, като са вмъкнали на противника си 5 попадения и са получили 9 гола.

Депортиво Ла Коруня

Съставът на гостите от Депортиво Ла Коруня е 18-ти в класирането с общ актив от 27 точки, постигнати след 6 победи, 9 равенства и 18 загуби от старта на сезона, като в изиграните 33 срещи е реализирал 32 гола във вратата на противниците си и е получил 65 гола в мрежата си. Навън съставът е изиграл 16 двубоя, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 11 загуби, при голова разлика 14-40.

В предишните си 6 официални мача в Примера Дивисион футболистите на Депортиво Ла Коруня са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 8 получени гола.

Леганес - Депортиво Ла Коруня - директни срещи

В предишните 3 изиграни двубоя между двата отбора, тимът на Леганес има постигнати 2 победи, а отбора на Депортиво Ла Коруня е записал 1 победа, при общо голово съотношение 6-2. В предишната среща на своя терен срещу Супердепор, играчите на Леганес имат 1 победа.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините допусна загуба в предишния кръг в първенството на Испания, а при домакинствата си постигна успех в предишния си мач.

Отборът на Депортиво Ла Коруня записа реми в предишния си мач в първенството на Испания, а далеч от дома има успех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.