Обосновани Футболни Прогнози

Инвърнес КТ - Брихин Сити

3 Април 2018 - 21:45
Инвърнес КТ
Брихин Сити
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
4 - 0
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да се спра на футболната среща от поредния кръг на футболния сезон в Шотландия в турнира Чемпиъншип между тимовете на Инвърнес КТ и Брихин Сити. Треньора на домакините извежда на Каледониън Стейдиъм своите играчи срещу футболистите на Брихин Сити.

Ето и статистиката за предстоящия футболен сблъсък:

Инвърнес КТ

Домакините са 8-ми във временното класиране с общ сбор от 35 точки, след 9 победи, 8 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 28 срещи имат голова разлика 34-34. Пред своите фенове съставът е изиграл 14 двубоя до момента, в които има 6 победи, 4 равенства и 4 загуби, реализирал е 19 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 14 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Инвърнес КТ са записали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5-9.

Брихин Сити

Гостуващият отбор на Брихин Сити заема 10-та позиция в таблицата с временното подреждане с 4 точки, след 4 равенства и 26 загуби от старта на сезона, като все още няма победа до момента, като в изиграните 30 срещи има отрицателна голова разлика 19-68. Навън съставът е играл 15 мача досега, в които е записал 15 поражения, при голова разлика 10-39.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Гражданите имат на сметката си само 6 поражения, което красноречиво говори за моментната форма на тима, като са отбелязали 1 гола и са получили 13 гола.

Инвърнес КТ - Брихин Сити - преки двубои

В предишните 5 мача между двата отбора, отборът на Инвърнес КТ е постигнал 5 победи, а отбора на Брихин Сити не е записал нито 1 победа, при обща голова разлика 16-4. В последните 2 мача у дома с отбора на Гражданите, играчите на Инвърнес КТ са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините от Инвърнес КТ стигна до реми в последната си среща в шампионата на Шотландия, а при домакинствата си постигна реми в предишната си среща.

Отборът на гостите от Брихин Сити е в серия от 6 поредни загуби в шампионата на Шотландия, а като гост е с 4 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.