Обосновани Футболни Прогнози

Блекпул - Донкастър

30 Март 2018 - 17:00
Блекпул
Донкастър
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днес забелязах футболния мач от 39-ия кръг на текущият сезон в Първа Лига на Англия между футболните състави на Блекпул и Донкастър. Футболистите на Блекпул посрещат на домашния си стадион Блумфийлд Роуд гостуващия отбор на Донкастър.

Факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Блекпул

Блекпул са 14-ти във временното класиране с актив от 47 точки, от 11 победи, 14 равенства и 13 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 38 мача имат отрицателна голова разлика 44-48. Пред собствените си предани привърженици Блекпул е играл 18 двубоя досега, в които има 6 победи, 7 равенства и 5 загуби, реализирал е 25 попадения в противниковата врата и е допуснал 25 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Блекпул имат записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 5 гола.

Донкастър

Отборът на гостите от Донкастър е 15-ти в таблицата с 46 точки, от 11 победи, 13 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 37 мача е реализирал 45 гола в противниковата врата и е получил 44 попадения в своята врата. При визитите си отборът е изиграл 19 двубоя, в които е записал 4 победи, 6 равенства и 9 загуби, вкарал е 18 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 25 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Лига играчите на Донкастър са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 7 получени гола.

Блекпул - Донкастър - директни срещи

В предишните 5 изиграни мача между двата състава, Блекпул е постигнал 2 победи, Донкастър е постигнал една победа, а в 2 двубоя двата състава са си поделили точките, при общо голово съотношение 7-6. В предишните 2 срещи на своя терен срещу Донкастър, Домакините от Блекпул имат 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Блекпул е в серия от 2 равенствa в Англия, а у дома постигна реми в предишната си среща.

Съставът на гостите от Донкастър има победа в последния кръг в Англия, а при гостуванията си стигна до равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.