Обосновани Футболни Прогнози

Карл Цайс Йена - Вюрцбургер Кикерс

27 Март 2018 - 20:00
Карл Цайс Йена
Вюрцбургер Кикерс
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 2
непозната футболни прогнози

За днес ще дам прогноза за футболната среща между тимовете на Карл Цайс Йена и Вюрцбургер Кикерс от поредния кръг на футболния сезон в Трета Лига на Германия.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящата футболна среща:

Карл Цайс Йена

Домакините са 15-ти в класирането с 34 точки, постигнати след 8 победи, 10 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 28 мача са реализирали 30 гола и са позволили да им вкарат 35 гола в своята мрежа. Като домакин съставът има 14 двубоя досега, в които е записал 7 победи, 6 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 20-13.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Карл Цайс Йена са записали една победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 5-5.

Вюрцбургер Кикерс

Гостуващият състав на Вюрцбургер Кикерс заема 9-то място в класирането с 41 точки, събрани след 11 победи, 8 равенства и 11 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 30 срещи е вкарал 38 попадения в мрежата на противниците си и е инкасирал 41 гола в своята мрежа. Далеч от дома отборът е изиграл 14 срещи досега, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 6 загуби, вкарал е 19 гола в мрежата на посрещащите го тимове и е позволил да му вкарат 19 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Трета Лига тимът на Вюрцбургер Кикерс е постигнал една победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 6 гола.

Карл Цайс Йена - Вюрцбургер Кикерс - преки двубои

В предишната среща между двата състава, Карл Цайс Йена не е записал нито една победа, тима на Вюрцбургер Кикерс също няма спечелена нито една победа, а 1 мач е завършил реми.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините е с 2 равни срещи в Германия, а на собствения си терен има победа в последния си мач.

Съставът на Вюрцбургер Кикерс постигна реми в последната си среща в Германия, а на чужд терен има загуба в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.