Обосновани Футболни Прогнози

Клифтънвил - Ардс ФК

23 Март 2018 - 21:45
Клифтънвил
Ардс ФК
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в Северна Ирландия в Премиършип между съставите на Клифтънвил и Ардс ФК. Клифтънвил приемат на домашния си стадион Солтитюд противниковия футболен отбор на Ардс ФК.

Ето и фактите за предстоящия сблъсък:

Клифтънвил

Футболистите на отбора домакин са 5-ти в таблицата с общ сбор от 55 точки, постигнати след 17 победи, 4 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 32 мача имат голова разлика 57-38. У дома Клифтънвил е изиграл 16 мача досега, в които има 10 победи, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 34-16.

В последните си 6 официални двубоя в Премиършип съставът на Клифтънвил има на сметката си 3 победи и 3 загуби, като са записали в вратата на своите противници 9 гола и са допуснали 7 гола от футболистите на противниците си.

Ардс ФК

Отборът на гостите от Ардс ФК заема 8-ма позиция в таблицата с актив от 33 точки, постигнати след 10 победи, 3 равенства и 19 загуби от започването на първенството, като в изиграните 32 мача е успял да отбележи 32 попадения и е позволил да му вкарат 60 попадения в своята врата. Навън отборът има 16 двубоя, в които има 5 победи, 3 равенства и 8 загуби, при голова разлика 21-28.

В последните си 6 официални мача в Премиършип съставът на Ардс ФК е записал 3 победи и 3 загуби, като са вкарали 9 гола и са инкасирали 13 попадения.

Клифтънвил - Ардс ФК - преки срещи

В последните 5 играни двубоя между двата съперника, Червените е постигнал 4 победи, тима на Ардс ФК не е постигнал нито една победа, а една среща е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 13-6. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с състава на Ардс ФК, играчите на Клифтънвил имат 2 успеха.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините има загуба в последния си двубой в първенството, а на собствения си терен допусна неуспех в предишния си мач.

Отборът на Ардс ФК допусна поражение в предишния си мач в шампионата на Северна Ирландия, а при гостуванията си е в серия от 2 поредни победи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.