Обосновани Футболни Прогнози

Сепси Сфънту Георге - Волунтари

19 Март 2018 - 20:45
Сепси Сфънту Георге
Волунтари
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
2 - 2
позната футболни прогнози

Днеска мисля да се спра на двубоя от 2-ия кръг на сезона в Румъния в Група за Изпадане между футболните състави на Сепси Сфънту Георге и Волунтари. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу гостуващите футболисти на Волунтари.

Накратко информацията за днешния футболен двубой:

Сепси Сфънту Георге

Сепси Сфънту Георге са 6-ти във временното подреждане с актив от 11 точки, след 1 равенство, като са вкарали 1 попадения във вратата на противниците си и са получили 1 попадения във вратата си. На домашна сцена съставът все още не е изиграл нито един мач досега, при обща голова разлика 0-0.

В предишните си 1 официални мача в Група за Изпадане играчите на Сепси Сфънту Георге имат на сметката си 1 равенство, при голова разлика 1-1.

Волунтари

Отборът на гостите от Волунтари е трети в таблицата с временното подреждане с общ актив от 17 точки, след 1 победа от започването на новото първенство, като е вкарал 1 попадения във вратата на съперниците си и е получил 0 попадения в собствената мрежа. При гостуванията си тимът все още не е изиграл нито един мач досега, при голова разлика 0-0.

В предишните си 6 официални двубоя в Група за Изпадане играчите на Волунтари имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са вкарали 6 попадения и са допуснали 6 гола.

Сепси Сфънту Георге - Волунтари - преки срещи

.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на Сепси Сфънту Георге записа реми в последния кръг в шампионата на Румъния, а на собствения си стадион е в серия от 0 поражения.

Съставът на гостите има успех в предишния кръг в Румъния, а при визитите си стигна до реми в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.