Обосновани Футболни Прогнози

Терамо - Албинолефе

18 Март 2018 - 17:30
Терамо
Албинолефе
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.39
0 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за футболния двубой от 27-ия кръг на първенството в Италия в Серия С - Група В между футболните отбори на Терамо и Албинолефе. Терамо излизат срещу гостуващите футболисти на Албинолефе на своя стадион.

Ето и фактите за днешния футболен мач:

Терамо

Футболистите на тима домакин заемат 16-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 27 точки, записани след 5 победи, 12 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 двубоя имат отрицателна голова разлика 27-34. Като домакин Терамо е играл 13 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 5 загуби, при голова разлика 12-15.

В последните си 6 официални двубоя в Серия С - Група В футболистите на Терамо имат на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 10 получени гола.

Албинолефе

Гостуващият състав на Албинолефе е на 11-то място във временното подреждане с 32 точки, натрупани след 8 победи, 8 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 двубоя има голова разлика 27-27. На чужд терен тимът е изиграл 13 срещи досега, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 6 загуби, при голова разлика 13-15.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Албинолефе имат в актива си 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика 3-6.

Терамо - Албинолефе - директни срещи

В предишните 3 двубоя между двата съперника, тимът на Терамо няма нито 1 победа, състава на Албинолефе е постигнал 2 успеха, а в един двубой двата състава са завършили без да излъчат победител, при общо голово съотношение 2-5. В предишната среща пред своите привърженици с Албинолефе, Домакините от Терамо нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Терамо записа реми в предишния кръг в първенството на Италия, а на собствения си стадион стигна до реми в предишната си среща.

Тимът на гостите има поражение в предишния кръг в Италия, а на чужд терен записа реми в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.39 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.