Обосновани Футболни Прогнози

Уулвърхямптън - Рединг

13 Март 2018 - 21:45
Уулвърхямптън
Рединг
Прогноза: 1
Коефициент: 1.39
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между футболните състави на Уулвърхямптън и Рединг от 38-ия кръг на настоящият сезон в Англия в турнира Чемпиъншип. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите играчи на Рединг на Молиню.

Накратко факти и статистика за днешния футболен мач:

Уулвърхямптън

Футболистите на Уулвърхямптън са лидери в таблицата с актив от 76 точки, записани след 23 победи, 7 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 36 двубоя имат положителна голова разлика 63-32. У дома съставът е изиграл 17 мача досега, в които е записал 12 победи, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 35-15.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Вълците са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 10 получени гола.

Рединг

Гостуващият тим на Рединг е 19-ти във временното подреждане с общ актив от 36 точки, от 8 победи, 12 равенства и 16 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 36 мача е реализирал 42 попадения и е получил 51 гола в собствената мрежа. Навън тимът има 17 срещи досега, в които има 5 победи, 5 равенства и 7 загуби, реализирал е 21 гола в противниковата врата и е получил 22 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип футболистите на Кралете са записали 4 равенства и 2 загуби и не са постигнали нито една победа, при обща голова разлика 9 вкарани и 12 получени гола.

Уулвърхямптън - Рединг - директни двубои

В последните 5 играни сблъсъка между двата тима, Вълците има спечелени 3 победи, състава на Рединг има постигнатa една победа, а 1 мач е завършил с равенство, при обща голова разлика 6-2. В предишните 2 двубоя на своя терен срещу Рединг, Домакините от Уулвърхямптън са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините допусна поражение в последната си среща в Англия, а при домакинствата си стигна до реми в последния си мач.

Съставът на гостите е с 2 равенствa в шампионата, а на чужд терен постигна реми в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.39 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.