Обосновани Футболни Прогнози

Роял Ексел Мускрон - Локерен

3 Март 2018 - 21:00
Роял Ексел Мускрон
Локерен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.37
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между Роял Ексел Мускрон и Локерен от 29-ия кръг на текущият сезон в Първа Дивизия А на Белгия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия футболен отбор на Локерен на домашния си стадион.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Роял Ексел Мускрон

Футболистите на състава домакин са 13-ти във временното класиране с актив от 30 точки, натрупани след 8 победи, 6 равенства и 14 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 28 срещи са вкарали 39 попадения в противниковата врата и са допуснали 53 гола в мрежата си. Като домакин тимът е изиграл 14 двубоя до момента, в които има 5 победи, 4 равенства и 5 загуби, вкарал е 22 гола във вратата на гостуващите тимове и е допуснал 27 гола във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия А играчите на Роял Ексел Мускрон са постигнали 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 10 вкарани и 15 получени гола.

Локерен

Тимът на гостите от Локерен е 14-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 28 точки, натрупани след 7 победи, 7 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 срещи има отрицателна голова разлика 31-46. Навън отборът е изиграл 14 мача, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 6 загуби, отбелязал е 20 попадения във вратата на своите домакини и е позволил да му вкарат 22 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия А играчите на Локерен имат в актива си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са реализирали 7 попадения и са инкасирали 12 гола.

Роял Ексел Мускрон - Локерен - преки мачове

В предишните 5 двубоя между двата противника, Роял Ексел Мускрон има спечелени 3 успеха, състава на Локерен е записал 1 победа, а 1 среща е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 8-5. В последните 2 мача на своя стадион срещу Локерен, играчите на Роял Ексел Мускрон имат 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на Роял Ексел Мускрон допусна загуба в последната си среща в Белгия, а у дома стигна до равенство в предишния си мач.

Съставът на гостите от Локерен е с 2 последователни загуби в шампионата на Белгия, а далеч от дома има загуба в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.37 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.