Обосновани Футболни Прогнози

Аталанта - Удинезе

31 Март 2018 - 16:00
Аталанта
Удинезе
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 29-ия кръг на сезона в Серия А на Италия между футболистите на Аталанта и Удинезе. Треньорът на домакините Джан Пиеро Гасперини извежда своите футболисти срещу гостуващия отбор на Удинезе на Стадио Атлети Адзури д Италия.

Предоставям факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Аталанта

Черно-сините са 7-ми във временното класиране с актив от 44 точки, натрупани след 12 победи, 8 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 28 мача са успели да вкарат 43 гола и са получили 31 попадения в собствената мрежа. На своя терен Ла Деа е играл 13 мача, в които има 6 победи, 4 равенства и 3 загуби, отбелязал е 21 попадения в противниковата врата и е получил 13 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия А играчите на Черно-сините имат в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 9-4.

Удинезе

Тимът на гостите от Удинезе заема 12-та позиция в таблицата с временното класиране с общ актив от 33 точки, постигнати след 10 победи, 3 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 28 двубоя има голова разлика 38-42. При гостуванията си отборът е изиграл 14 двубоя, в които е записал 5 победи, 1 равенство и 8 загуби, реализирал е 17 гола в противниковата врата и е получил 22 гола във вратата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Зебрите е постигнал 1 равенство и 5 загуби и са без победа, при обща голова разлика 3 вкарани и 11 получени гола.

Аталанта - Удинезе - директни мачове

В предишните 5 играни срещи между двата противника, Бергамистите няма записана нито 1 победа, отбора на Удинезе има спечелени 3 успеха, а в 2 двубоя двата състава са си поделили точките, при общо голово съотношение 5-9. В предишните 2 срещи на своя стадион с отбора на Удинезе, играчите на Аталанта нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Аталанта има победа в последната си среща в Италия, а при домакинствата си стигна до равенство в предишната си среща.

Съставът на гостите е в серия от 5 поражения в първенството, а като гост е в серия от 3 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.