Обосновани Футболни Прогнози

Шамоа Ниор - Ним

23 Февруари 2018 - 21:00
Шамоа Ниор
Ним
Прогноза: X2
Коефициент: 1.25
1 - 4
позната футболни прогнози

Днес мисля да пиша за мача между футболните състави на Шамоа Ниор и Ним от 27-ия кръг на първенството на Франция в турнира Лига 2. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия отбор на Ним на домашния си стадион Стад Рене Жилард.

Време е да предоставя информация за предстоящия сблъсък:

Шамоа Ниор

Футболистите на домакините от Шамоа Ниор заемат 16-то място в класирането с общ сбор от 29 точки, след 8 победи, 5 равенства и 13 загуби от старта на сезона, като в изиграните 26 мача имат отрицателна голова разлика 29-39. Като домакин тимът е изиграл 13 двубоя досега, в които има 5 победи, 3 равенства и 5 загуби, при голова разлика 15-15.

В последните си 6 официални двубоя в Лига 2 играчите на Шамоа Ниор са записали една победа и 5 загуби, при обща голова разлика 5-14.

Ним

Гостуващият състав на Ним е втори в класирането с 46 точки, от 14 победи, 4 равенства и 8 загуби от началото на първенството, като в изиграните 26 срещи е успял да отбележи 49 попадения в противниковата врата и е инкасирал 26 гола в своята мрежа. При гостуванията си тимът има 12 двубоя до момента, в които е записал 6 победи, 1 равенство и 5 загуби, отбелязал е 19 гола в противниковата врата и е получил 13 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Ним са постигнали една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 7 получени гола.

Шамоа Ниор - Ним - преки срещи

В предишните 5 играни мача между двата съперника, отборът на Шамоа Ниор е спечелил 2 успеха, а отбора на Ним е записал 3 победи, при обща голова разлика 7-8. В последните 2 мача у дома с отбора на Ним, Домакините от Шамоа Ниор са постигнали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините е с 2 последователни загуби в шампионата на Франция, а на собствения си стадион е в серия от 2 поредни поражения.

Тимът на гостите е в серия от 3 равни срещи в първенството, а като гост постигна равенство в предишния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.25 Резултат: 1 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.