Обосновани Футболни Прогнози

Шпортфройнде Лоте - Оснабрюк

18 Февруари 2018 - 15:00
Шпортфройнде Лоте
Оснабрюк
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.39
2 - 3
непозната футболни прогнози

Днеска ще се състои сблъсъка от поредния кръг на текущото първенство в Трета Лига на Германия между отборите на Шпортфройнде Лоте и Оснабрюк.

Време е за фактите за днешната среща:

Шпортфройнде Лоте

Шпортфройнде Лоте са 14-ти в класирането с актив от 29 точки, събрани след 8 победи, 5 равенства и 11 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 24 срещи имат отрицателна голова разлика 29-34. Като домакин тимът е изиграл 11 двубоя досега, в които има 5 победи, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 14-11.

В предишните си 6 официални мача в Трета Лига футболистите на Шпортфройнде Лоте са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 8-9.

Оснабрюк

Гостуващият тим на Оснабрюк е на 17-та позиция в класирането с 26 точки, събрани след 6 победи, 8 равенства и 10 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 24 двубоя има отрицателна голова разлика 30-38. Навън тимът е изиграл 12 двубоя досега, в които е записал 1 победа, 4 равенства и 7 загуби, реализирал е 7 попадения в противниковата врата и е допуснал 23 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Трета Лига отборът на Оснабрюк е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 11 вкарани и 9 получени гола.

Шпортфройнде Лоте - Оснабрюк - преки мачове

В предишните 3 изиграни срещи между двата състава, Шпортфройнде Лоте не е постигнал нито 1 победа, отбора на Оснабрюк има спечелени 2 успеха, а в 1 двубой двата съперника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 0-4. В предишната среща пред своите фенове срещу Оснабрюк, играчите на Шпортфройнде Лоте нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Шпортфройнде Лоте записа равенство в последния си двубой в шампионата на Германия, а на собствения си терен е с 2 поредни победи.

Тимът на гостите от Оснабрюк записа реми в последния си двубой в първенството, а на чужд терен е в серия от 2 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.39 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.