Обосновани Футболни Прогнози

Кембридж Юнайтед - Линкълн Сити

9 Февруари 2018 - 21:45
Кембридж Юнайтед
Линкълн Сити
Прогноза: X2
Коефициент: 1.35
0 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за футболната среща между футболните отбори на Кембридж Юнайтед и Линкълн Сити от 32-ия кръг на настоящият футболен сезон във Втора Лига на Англия.

Накратко информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Кембридж Юнайтед

Домакините от Кембридж Юнайтед са 15-ти във временното класиране със събрани 38 точки, записани след 10 победи, 8 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 двубоя са успели да вкарат 28 гола във вратата на съперниците си и са получили 41 попадения в мрежата си. У дома Кембридж Юнайтед е изиграл 14 срещи, в които е записал 8 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 18-11.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора Лига съставът на Кембридж Юнайтед има в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 11 гола.

Линкълн Сити

Съставът на гостите от Линкълн Сити е 9-ти в класирането със събрани 49 точки, събрани след 13 победи, 10 равенства и 7 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 30 мача е успял да вкара 43 попадения в противниковата врата и е инкасирал 30 попадения в мрежата си. На чужд терен тимът е играл 14 двубоя до момента, в които има 5 победи, 4 равенства и 5 загуби, вкарал е 16 гола в мрежата на противниците си и е получил 16 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Линкълн Сити имат в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 12-11.

Кембридж Юнайтед - Линкълн Сити - преки срещи

В предишните 5 играни двубоя между двата състава, съставът на Кембридж Юнайтед не е записал нито една победа, отбора на Линкълн Сити е постигнал 2 успеха, а в 3 мача двата противника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 3-5. В последните 2 мача пред своите фенове с тима на Линкълн Сити, играчите на Кембридж Юнайтед нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините е с 3 поредни загуби в първенството, а у дома постигна равенство в последния си мач.

Съставът на гостите от Линкълн Сити записа равенство в предишния кръг в първенството на Англия, а като гост записа равенство в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.35 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.