Обосновани Футболни Прогнози

Кювили-Руан - Шатору

2 Февруари 2018 - 21:00
Кювили-Руан
Шатору
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
0 - 1
непозната футболни прогнози

За днес ще пиша за футболния сблъсък между Кювили-Руан и Шатору от поредния кръг на футболното първенство в Лига 2 на Франция. Кювили-Руан приемат на своя терен гостуващия отбор на Шатору.

Но нека да разгледаме информацията за днешната среща:

Кювили-Руан

Домакините са 19-ти в таблицата със събрани 19 точки, от 5 победи, 4 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 мача имат голова разлика 25-40. На своя стадион съставът на Кювили-Руан е изиграл 11 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 7 загуби, при обща голова разлика 11-18.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Кювили-Руан са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали в мрежата на своите съперници 9 попадения и са получили 11 гола от противниковите футболни отбори.

Шатору

Отборът на гостите от Шатору е 10-ти в таблицата с временното класиране с актив от 35 точки, събрани след 10 победи, 5 равенства и 8 загуби от започването на първенството, като в изиграните 23 мача е реализирал 30 гола във вратата на съперниците си и е получил 32 попадения в мрежата си. Като гост тимът е играл 12 мача до момента, в които е записал 5 победи, едно равенство и 6 загуби, реализирал е 18 гола в противниковата врата и е получил 24 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Лига 2 тимът на Шатору има записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 8 вкарани и 7 получени гола.

Кювили-Руан - Шатору - преки срещи

В последната среща между двата отбора, Кювили-Руан не е записал нито 1 победа, а състава на Шатору е постигнал 1 победа.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Кювили-Руан постигна реми в последния кръг в шампионата на Франция, а на своя стадион е с 2 поражения.

Тимът на гостите стигна до реми в предишната си среща в Франция, а далеч от дома допусна поражение в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.